5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Mesela önüne katıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan sirayet etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan yaygın kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile muhatara anında kaçış niyetının henüz hızlı emeklemesini sağlamaktadır.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Yekta kanatlı dizaynıyla, daraç mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlar.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını hapsetmek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı üzere bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada değçalışmaebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar sağlıklı. Gerita kapılar yerıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı tamam kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini Yangın Çıkış Kapısı sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri birlik katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Report this wiki page